Om Oss

Välkommen till Bellezza!

Vi är en skönhetssalong som är beläget i centrala Sölvesborg. Tack vare utbildad och certifierad personal med lång erfarenhet samt ljusa och fräscha behandlingsrum kan vi erbjuda dig en stunds avkoppling och paus från den ibland stressiga vardagen. Förutom en mängd behandlingar erbjuder vi dig också kvalitativa produkter för ansikte, kropp, hår och naglar.  I butiken hittar ni även utvalda undekläder och sovplagg.


Välkommen in! /Catharina med personal

Behandlingar

I våra behandlingsrum  erbjuder vi dig som kund allt ifrån  en klassisk ansiks-behandling, spamassage, vaxning, manikyr , fransar och brynfärg   samt en   intensiv acnebehandling som ger ett omedelbart och  långsiktigt resultat.


Mer information och priser hittar du här.


Hos oss kan ni också köpa ett presentkort till den som behöver unna sig en stunds avkoppling och hudvård. Detta gör du i vår butik eller direkt i vår e-butik.


Kvalitativa produkter

I butiken hittar du kvalitativa hudvårds-produkter för ansikte och kropp. Noggrant utvalda och testade produkter med bevisad effekt från kända varumärken som DR Gross,  Filorga och Emite.


Nu säljer vi också ett erval av våra produkter i vår webshopp.Certifiering - En trygghet för dig som kund!

Vi på salongen är auktoriserade fot, spa och hudteraputer. Detta innebär att vi har en garanterat gedigen utbildning och utför professionella behandlingar. Vi arbetar också efter branschorganisationens etiska regler och innehar alla behandlingsskadeförsäkringar. - Vi är kvalité!